https://karanganbungacilacap.com/https://17slotgacor.com/https://masakannusantara2024.blogspot.com/https://chord2024.com/
Honlapok karbantartása, weboldalad üzemeltetése kedvező áron - Thyll Dunakanyar

Tartalomkezelés

Naprakészen tartjuk weboldalad tartalmát és felépítését.

DŐLJÜNK HÁTRA.   NEM!

Elkészült az arculatunk, irodai anyagunk és még a weboldalunk is szépen működik. Most már lehet pihenni? A válasz ilyenkor az, hogy akkor nem.

Az elkészült weboldalunk folyamatos törődést igényel, hogy az az elvárt eredményeket produkálja. A rajta lévő tartalmakat bővíteni, frissíteni kell, az információkat a termékeinkről és szolgáltatásainkról naprakészen kell tartunk, hogy az mindig aktualizált állapotban várja a látogatóinkat. 

A weboldal a következő láthatatlan részekből tevődik össze: keretrendszer, beépülő modulok, tartalomkezelő rész. Mint minden szoftveres eszköz, ezek is folyamatos karbantartást igényelnek. Fontos az összetevők karbantartása, frissítése. Így tudjuk honlapunk minőségi, gyors és biztonságos működését biztosítani.

WEBOLDAL = KERT

Honlapunkat, ha hasonlítani szeretnénk valamihez, akkor a kertet tudnánk párhuzamba állítani vele. Egy weboldal, olyan mint  egy kert. Folyamatos törödést igényel. A biztonsági réseket ki kell javítani, az összetevőket aktualizálni kell. Hasonlóan az asztali számítógépekhez, a honlapokat is védenünk kell az illetéktelen behatolásoktól, így a biztonsági frissítések megkerülhetetlenek. Nem árt biztonsági mentéseket készíteni heti rendszerességgel, szerencsére ezt a saját hoszting szolgáltatásunk elvégzi helyettünk. A honlap naprakész szerkezeti elemei számos más pozitív hatással lehet a biztos működésre, gyorsíthatja annak válaszidejét a felhasználói élmény növelése érdekében. A látogató nem találkozhat az oldalon elhelyezett illetéktelen tartalmakkal.


GOOGLE + HONLAPOD

A Google és más keresők folyamatosan pásztázzák a honlapok tartalmát. Nagyon fontos, hogy amikor a kereső robot visszatér az oldalra, akkor találjon tartalmi változást az oldalunkon. Ez fontos kirtérium a honlapok előre sorolásakor. Amikor a kereső robot sokadik alkalommal nem talál érdemi változást, akkor elkezdi hátrébb sorolni oldalunkat a találati oldalakon. 

A rendszeresen karbantartott weboldal meggyorsítja a keresőkben történő jobb helyezés elérését. A keresőben, amikor már jó helyen szereplünk, a tartalom aktualizálás fontossága szintén prioritást élvez.

Ezért is ajánljuk tartalomkezelő szolgáltatásunkat, amelyet rugalmas formában, előre megbeszélt keretek között tudunk biztosítani. Sok esetben egy vállakozásnak nincs erre ideje, vagy szimplán nincs rá megfelelő munkatárs. A tartalmak felvitele sem mindegy hogyan történik. Főleg a képi anyagoknál. A keresők nem szeretik a nyers, fényképezőgépből feltett anyagokat, így azok megfelelő formátumú feltöltése is nagyon fontos a keresők pontozásánál.

Kereső optimalizálás szempontból nagyon fontos továbbá a meglévő tartalom módosítása és bővítése. Ehhez elkerülhetetlenül figyelni a honlapunk oldalainak teljesítményét, keresőkben elért eredményeit, kattintási arányokat. A megfigyelésből kapott információk mutatják meg, hogy milyen irányba indultunk és merre kell tartanunk az oldalunk tartalmának fejlesztésével.